Het netwerk van DTP Zaken

DTP Zaken beschikt over een zeer uitgebreid netwerk van vakkundige professionals op alle denkbare gerelateerde vakgebieden, zoals bijvoorbeeld illustratoren, fotografen, tekstschrijvers, marketeers, projectmanagers, et cetera.

Zoek op deze site

Blog

Creative Cloud

DTP Zaken is overgestapt op de Creative Cloud (CS6) van Adobe. Vanwege de extra toepassingen als Adobe Edge (preview) en Muse is de keuze op de Cloud gevallen. In de standaard CS6 Master Collection zijn deze programma’s niet opgenomen. Daarbij is het natuurlijk een groot voordeel om volledig up-to-date te blijven. Zo gauw Adobe nieuwe mogelijkheden in zijn pakketten opneemt kun je deze direct updaten.


D.m.v. Adobe Touch Apps wordt ook een mobiele workflow mogelijk gemaakt, van de vorming van prille ideeën tot de uiteindelijke publicatie ervan. Zo kun je ook op de iPad en Android™-tablets van de kracht van Adobe-innovaties profiteren.


De adobe Adobe Digital Publishing Suite (Single Edition) is ook ingesloten. Dit is een complete oplossing waarmee individuele ontwerpers, uitgevers van traditionele media, reclamebureaus en bedrijven van elke omvang boeiende content en publicaties voor tablets kunnen maken, distribueren, rendabel maken en optimaliseren.


Kortom, een hoop leuke nieuwe mogelijkheden!

Comments are closed.