Het netwerk van DTP Zaken

DTP Zaken beschikt over een zeer uitgebreid netwerk van vakkundige professionals op alle denkbare gerelateerde vakgebieden, zoals bijvoorbeeld illustratoren, fotografen, tekstschrijvers, marketeers, projectmanagers, et cetera.

Zoek op deze site

Blog

Diverse items Open Dag Joulz

Voor de Open Dag van Joulz op zaterdag 28 september 2013 heeft DTP Zaken diverse items ontwikkeld.

 

E-mailing ‘Save the date’
Allereerst heeft DTP Zaken de digitale ‘Save the date’ ontwikkeld. Via een e-mailing werden de genodigden op de hoogte gesteld van de aankomende Open Dag. Bekijk de e-mailing hier in uw browser.

 

Mailing
Daarna is er een hardcopy mailing verzonden. De mailing hebben wij als drieluik vormgegeven en bevatte op de voorzijde een stans (‘Z’), waardoor je al een nieuwsgierig makend inzicht van de binnenzijde te verwerken kreeg. Deze mailing is door MediaCenter Rotterdam voorzien van een transparante envelop voor een extra chique uitstraling.

 

Z-card
Om de bezoekers duidelijk te kunnen rondleiden heeft DTP Zaken naast de volledige bewegwijzering ook een Z-card ontworpen. Aan één zijde werd duidelijk van iedere afdeling de routing weergegeven, de andere zijde bevatte een speurtocht voor de kinderen. Daarnaast werden op beide zijdes leuke en interessante feiten van Joulz vermeld.

 

Bewegwijzering en consumptiebonnen
DTP Zaken heeft voor de Joulz Open Dag alle bewegwijzering, stickers en informatieborden opgemaakt. Ook zijn er consumptiebonnen ontworpen.

 

Wilt u ook van onze diensten gebruik maken, neem dan contact met ons op!

 

Joulz Open dag materialen

Comments are closed.