Het netwerk van DTP Zaken

DTP Zaken beschikt over een zeer uitgebreid netwerk van vakkundige professionals op alle denkbare gerelateerde vakgebieden, zoals bijvoorbeeld illustratoren, fotografen, tekstschrijvers, marketeers, projectmanagers, et cetera.

Zoek op deze site

Profiel

Betrouwbaar | Creatief | Flexibel | Snel | Secuur

Met al meer dan 10 jaar ervaring in creatief/technisch DTP-werk en grafisch ontwerp onderscheidt DTP Zaken zich door klantgericht allerhande grafische produkten voor diverse opdrachtgevers te leveren. Hierbij kunt u denken aan brochures, folders, jaarverslagen, catalogi, nieuwsbrieven, personeelsbladen, leaflets, een nieuwe huisstijl of restyling van de huidige huisstijl, websites, banners, mobiele apps voor tablets en smartphones, noem het maar op en DTP Zaken kan het voor u verzorgen.

De klant over DTP Zaken

“Vincent is een zeer harde werker. Hij is snel, flexibel, creatief en hij werkt zeer precies en nauwkeurig. Maar vooral is Vincent zeer prettig in de omgang… een heel fijne collega!”
Irene Overhoff – de Vos | ANWB
“Bij drukte is Vincent de eerste die ik bel. Hij is een vakman die al je zorgen uit handen neemt.”
Gert Nieuwland | SAMENWERKT! B.V.
“Vincent van Wasbeek van DTP Zaken is een zeer betrouwbare partner als het gaat om aansprekend ontwerp. Dankzij zijn kwaliteit, flexibiliteit en snelheid maken wij graag gebruik van zijn diensten.”
Michel Carree | DMDesk

Drukwerk

DTP Zaken regelt, naast al uw online toepassingen, desgewenst ook al uw drukwerk. Van visitekaartjes, flyers, folders, brochures tot banieren, vlaggen en promotionals. Uiteraard tegen een scherpe prijs.

Ook freelance op locatie

DTP Zaken is ook bij u op locatie inzetbaar. Bijvoorbeeld ten tijde van drukte of onderbezetting i.v.m. vakantie of zwangerschap. Desgewenst met eigen werkstation. Zo werkt DTP Zaken freelance voor diverse gerenommeerde reclamebureaus, ontwerpburo’s en drukkerijen in de regio Rotterdam/Den Haag/Utrecht/Amsterdam.